23.7.2015

Visiitti Ruissalon kasvitieteelliseen puutarhaan

Jotenkin tämä kesä ei oikein ole innostanut mökkeilemään, joten päätettiin toissapäivänä käväistä katsomassa muiden istutuksia Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa. Komeaa oli, joskin joku urpo (en siis minä ainakaan, köh köh) onnistui ryssimään yli puolet kuvista niin, ettei niistä ota itse pirukaan selvää... No, tässä kuitenkin jotain:


Kiinanruusut on aina olleet mun lemppareita. :)  Ei kyllä ihan näin kerrottuna, mutta nätti tämäkin on.



Kunnon viidakkomeininkiä... Oli muuten hankalaa yrittää varoa kasveja, kun sitten aina törmäsi johonkin muuhun. Norsu posliinikaupassa jälleen. :P
 

Oi, mä haluan tällaisen orkidean! *miettii edellisten orkideojensa kohtaloa* Tai tarkemmin ajateltuna... Ehkä ei sittenkään.


Enpä odottanut törmääväni kasvihuoneessa koikarppeihin, mutta mitäs pienistä. Olen kyllä jostain syystä aina luullut niitä pienemmiksi.


Olenko ainoa, jonka mielestä tämä kukka on jokseenkin härskin näköinen...?


Enpä haluaisi kiivetä tämä puun runkoa... Auts. :P




Aavikkokasveja on paljon enemmän kuin osaisi äkkiseltään arvata. Piikkisyys tosin tuntuu olevan niillä pop, joten kannattaa pitää näpit kurissa.


Piikkisiä kurkkuja! :D


Aika söpö kukka tässä ei-niin-söpössä kaktuksessa. :) 


Haha, olisin voinut ihmetellä näitä kaveruksia vaikka koko päivän... Kohteliaita kavereita kyllä, koska jatkuva ja varsin kovaääninen riitely loppui heti, kun ihmiset tulivat lähemmäksi. :D


Arvatkaa vaan, tekikö mieli maistaa...


Jooh, on siinä muutama kukka. Voi elämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti