22.3.2015

Kevät!

Ei helkutti, nyt on vasta maaliskuu, ja pihasta puskee jo ylös yhtä sun toista, useampikin puu ja puska on jo silmulla ja näinpä jo yhden hieman hukassa olevan kimalaisenkin. Huh!

Muutamia kuvia päivämäärällä 21.3.2015:


Jei! Myyrät eivät ole käyneet syömässä mun tulppaaneita! Enää pitääkin selvittää, mitä hittoa mä mahdoin tuonne syksyllä kuopata... Toivottavasti "kuitti" on vielä tallella. :D




Sain viime keväänä eräältä kaveriltani jouluisia hyasintteja ja pääsiäisenä nuupahtaneita narsisseja, jotka työnsin satunnaiseen kohtaan pihaa joskus toukokuun paikkeilla. Kesällä ei näkynyt mitään elonmerkkejä, joten unohdin nämä aivan autuaasti... Kaikesta päätellen ovat kuitenkin hengissä, mikä on vähintäänkin positiivinen yllätys.



Viime kesänä myllätystä kukkapenkistä puskee päivänliljaa, eikä narsisseja näy eikä kuulu. Mitä vattua?!? Olen aina luullut, että sipulikasvit tunkevat esiin ensimmäisenä, oli kevät millainen tahansa. Nämä kasvit todella tekevät kaikkensa saadakseen mun pään sekaisin...



Istutin viime kesänä kuistin pieleen köynnösruusun ('Veilchenblau'), joka näemmä ei ole hoksinut, että lehdet kuuluu pudottaa syksyllä. Elossa tämä kaunokainen kuitenkin näyttäisi olevan, toivottavasti se jaksaa vääntää iloksemme ainakin yhden kukan jo tänä kesänä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti